Κερδίστε το στοίχημα με 7 συμβουλές


Στο στοίχημα είτε πρόκειται για αρχάριος, είτε είσαι παλιά καραβάνα αυτό που σε απασχολεί είναι να ποντάρεις σε ένα κουπόνι στοιχήματος που θα σε βγάλει νικητή. Έτσι όχι μόνο θα κερδίσεις αυξάνοντας τα χρήματα στο πορτοφόλι σου αλλά θα νοιώσεις και δικαιωμένος ξέροντας πως οι επιλογές και οι προβλέψεις σου είναι σωστές και φυσικά μπορείς να καυχηθείς στους φίλους σου πως παίζεις στοιχήματα που κερδίζουν και αδιαμφισβήτητα εκείνοι θα ζητούν τις συμβουλές σου.

Ωστόσο το στοίχημα δεν είναι ένα παιχνίδι τύχης κατ' αποκλειστικότητα. Για να κερδίσεις το στοίχημα θα πρέπει να παίζεις εστιασμένα και να είσαι συγκεντρωμένος. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα δεις πως είναι να βγαίνεις κερδισμένος.

1.Παίξε στοίχημα όταν είσαι καλά διαβασμένος για τα προγνωστικά

Το αποτέλεσμα ενός αγώνα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στη διαίσθηση και την τύχη. Προσπάθησε να είσαι καλά διαβασμένος για τα προγνωστικά στοιχήματος , ενημερώσου σε βάθος για το ιστορικό κάθε ομάδας, για το κίνητρό της σε κάθε αγώνα, τσέκαρε με ποιους παίκτες θα μπει η ομάδα στο αγωνιστικό χώρο και ποιες θα είναι οι απουσίες της.

2.Μην πέφτετε με τα μούτρα στα άχαστα 

Πολλοί από εμάς πέφτουνε στη λούπα με τα άχαστα στοιχήματα. Καλό θα ήταν να απορρίψουμε την νοοτροπία ακολουθώ με κλειστά τα μάτια και να προσπαθήσουμε να βλέπουμε το κουπόνι του στοιχήματος με ένα πιο κριτικό βλέμμα.

3.Μην πέφτετε σε συναισθηματισμούς

Όλοι επιθυμούμε να κερδίσει η ομάδα μας και θα χαρούμε, όπως θα βρίσουμε όταν θα χάσει. Το στοίχημα όμως είναι διαφορετικό. Δεν επιβραβεύεται η αγάπη μας ως προς μια ομάδα αλλά η ικανότητά μας να κρίνουμε αντικειμενικά την αγωνιστική επικαιρότητα. 


4.Επιλέξτε το online στοίχημα

Δεν είναι τυχαίο που τις  μέρες μας το online στοίχημα είναι ευρέως διαδεδομένο. Είναι πολλά τα θετικά του online στοιχήματος. Υπάρχουνε πολλοί διαδικτυακοί χώροι online στοιχήματος. Πρώτα μπορείς να παίζεις live κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αυτό σημαίνει πως ξεκινώντας ένας αγώνας έχεις εικόνα της απόδοσης των ομάδων και μπορείς να έχεις κάνει μια καλύτερη πρόβλεψη.

5.Ποντάρετε σε μονά στοιχήματα

Η ανάγκη της νίκης είναι αυτή που μας αποσπά και μας κάνει να χάνουμε. Μην βουτάτε στα βαθιά χωρίς σωσίβιο αν δεν είστε έμπειρος κολυμβητής. Επιλέξτε τα μονά στοιχήματα και αυξήστε τις πιθανότητες της νίκης.

6.Κάντε διαχείριση κεφαλαίου

Μην παίζετε χωρίς όρια και στρατηγική. Ο τρόπος που επενδύουμε τα λεφτά μας σε πονταρίσματα είναι πολύ σημαντικός. Μάθετε με ποιο τρόπο να κάνετε διαχείριση κεφαλαίου.

7.Παίξτε με βάση τις πιθανότητες -Value bet

Οι παίχτες που ασχολούνται καιρό με το στοίχημα και είναι γνώστες του αντικειμένου επιλέγουν τα πονταρίσματα τους βάση πιθανοτήτων. Η τακτική του value bet θέλει εμπειρία, κριτική σκέψη και υπομονή αλλά στο τέλος έρχεται η επιβράβευση.

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε γύρω από το στοίχημα:






Σχόλια