Ποιοι είναι οι 6 καλύτεροι Tipsters στην Ελλάδα



Τ στοίχημα έχει μπει στη ζωή μας και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει τόσο πολύ να στοιχηματογραφούμε γιατί στην ουσία τη στιγμή που παίζουμε ένα στοίχημα είναι σα να μπαίνουμε κι εμείς στον αθλητικό χώρο με έναν πιο ενεργό ρόλο.

Ο σημαντικότερος λόγος όμως του να συμπληρώσει κάποιος ένα κουπόνι στοιχήματος είναι τα κέρδη. Το πορτοφόλι γεμίζει χρήματα λίγα ή πολλά ανάλογα και με τα πονταρίσματα μας, ή και χάνει όλα παίζουνε εξάλλου, Αλλά επειδή το χρήμα πολλοί εμίσησαν αλλά τη δόξα ουδής, όπως και να το κάνουμε το να κερδίζει το κουπόνι στοιχήματος που έχεις συμπληρώσει σου δίνει την ηθική ικανοποίηση της νίκης. Και γιατί όχι εφόσον για να κερδίσεις στο στοίχημα μια δύο φορές μπορεί να οφείλεται στην τύχη, οι περισσότερες όμως έχουνε να κάνουνε με το πόσο καλά ενημερώνεσαι και πόσο καλά μπορείς να φιλτράρεις όλη αυτή την πληροφορία που δέχεσαι.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού Tipster;

Κάθε Τipster χαρακτηρίζεται από τέσσερις βασικές παραμέτρους
  1. Το Hit rate. To hit rate ενός Tipster είναι το ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεών του δηλαδή σε απλά μαθηματικά ισούται με τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών στοιχήματος προς το συνολικό αριθμό των επιλογών.
  2. Το Yield ή αλλιώς η απόδοση παραγωγής  είναι το καθαρό κέρδος ή  έλλειμμα προς το συνολικό ποντάρισμα και είναι ο δείκτης για το πόσο καλός είναι ή όχι ο Tipster και πόσο καλά ξέρει να επιλέγει σημεία. Για παράδειγμα αν ένας Tipster έχει Yield 7% και πάνω, έχοντας ποντάρει το πλήθος των εκατό σημείων και πάνω θεωρείται πολύ καλός.
  3. Το ROI ή αλλιώς Return On Investment (επιστροφή της επένδυσης) είναι το καθαρό κέρδος ή έλλειμμα συν την αρχική μπάνκα προς την αρχική μπάνκα. Το ROI μετράται κάθε χρόνο ή κάθε εξάμηνο και μας δείχνει το πόσο καλά ξέρει να ποντάρει ένας Tipster στο στοίχημα και πόσο κέρδος θα βγάλουμε, σε σχέση με την αρχική μας μπάνκα, αν τον ακολουθήσουμε.
  4. Tέλος το profitability, το λειτουργικό δηλαδή κέρδος που έχει ένας Tipster και δείχνει κατά πόσο κερδίζει ή χάνει σε σχέση με αυτά που ποντάρει.

Πως να επιλέξω έναν καλό Tipster;

Το ποιόν Tipster θα επιλέξω να συμβουλευτώ έχει να κάνει με το τι θέλω. Αν για παράδειγμα αυτό στο οποίο αποσκοπώ είναι να ακολουθίσω έναν Tipster σε μερικά σημεία στο κουπόνι στοιχήματος τότε αυτό που πρέπει να με ενδιαφέρει είναι το profitability. Αν πάλι αποσκοπούμε στο να ακολουθήσουμε έναν Tipster για καιρό τότε οι δείκτες οι οποίοι μας ενδιαφέρουν είναι το yield και το ROI, γιατί αυτό που μας απασχολεί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η συχνότητα με την οποία κερδίζουμε ή χάνουμε σημεία στο στοίχημα αλλά το yied και το ROI απεικονίζουν τα συνολικά κέρδη που θα έχουμε σε μια μακρά περίοδο και όχι για λίγες μέρες.


Ποιοί είναι οι καλύτεροι Tipsters;

Εμείς ψάξαμε για εσάς τους καλύτερους Tipster στοιχήματος συγκριτικά με τις αποδόσεις τους, βρήκαμε τους καλύτερους οκτώ και σας τους παρουσιάζουμε:

1.Μανόλης Ηλίας (iliakis) 
 (Prof: 85.41%)
2.Γιώργος Κωτάκης (Kotakis)
 (Prof: 37.38%)
3.Creabet
 (Prof: 22.01%)
4.Δημήτρης Ρίζος (Rizos)
 (Prof: 42.08%)
5.ΓιώργοςΡαπτάκης (Raptakis)
 (Prof: 29.73%)
6.Nash
 (Prof: 35.852%)


Για περισσότερη πληροφορία στο στοίχημα κάντε εγγραφή στο forum του στοιχήματος και ανταλλάξτε γνώσεις και με άλλους!

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε γύρω από το στοίχημα

Σχόλια